about

nothingtoloesNothingtoloes. is een concept & ontwerp studio op het gebied van mode en interieur.

Vanuit de studio, gelegen op een bijzondere locatie, creëer ik concepten en producten die de wereld een tikkeltje mooier, gekker en interessanter maken. Ik sla een brug tussen ondernemers met een wens tot de realisatie van een product en het land van afkomst. Van idee & concept tot en met de ontwerpfase. Het liefst natuurlijk via een zo efficiënt, duurzaam & eerlijk mogelijke weg. Dat vergroot de gevoelswaarde van het product en het idee. Dat is voor zowel de producent als voor de consument iets om blij van te worden.

Duurzaam & fairtrade wordt vaak geassocieerd met hoge kosten en een moeilijk productieproces. Niets is minder waar. Als de juiste paden eenmaal gevonden zijn, is het een kwestie van bouwen aan een gezonde en lange samenwerking met de fabrikanten in het land van herkomst. Eerlijk duurt nog steeds het langst.

Nothingtoloes. is ontstaan uit liefde voor oorsprong. Tijdens mijn voortdurende nieuwsgierigheid naar nieuwe plekken op de wereld heb ik mijn oog altijd gericht op rijke en natuurlijke materialen. Gericht op een transparant en eerlijk productieproces. De afgelopen was ik werkzaam geweest als designer & productdeveloper voor diverse merken en heb ik veel gereisd naar productielanden in het Verre Oosten en Europa. Een onuitputtelijke bron van mogelijkheden en inspiratie. Hieruit is in 2014 het eigen label BRIJ voort- gekomen. Daarnaast werk ik freelance voor diverse mode- en interieur-gerelateerde klanten en geef ik parttime les aan hbo-studenten van Academie Artemis.

Loes van der Pouw Kraan